Gebouwd op Sterke Waarden

INNOVATIEVE GROW CONTAINERS

Er wordt gebruik gemaakt van leveranciers uit China en Amerika

Grow Container
********

ONZE MISSIE

Met jarenlange ervaring in investeringssectoren, brengen wij expertise samen om een solide basis te vormen voor succesvolle investeringen.

Onze waardevolle klanten variëren van individuele investeerders tot institutionele partners die streven naar duurzame winst en maatschappelijke impact.

Chinese Producent

De Grow Container

De Grow Container

Amerikaanse Producent

Duurzaamheid

Onze Grow Containers maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals verticale landbouw, hydroponics en LED-verlichting om gewassen te kweken op een veel efficiëntere en duurzamere manier dan traditionele methoden. Met verminderd waterverbruik, geen pesticiden en minimale ruimtevereisten, verminderen we de ecologische voetafdruk van landbouw terwijl we de opbrengsten maximaliseren.

Hoge Opbrengsten

Dankzij gecontroleerde omgevingsfactoren zoals temperatuur, licht, vochtigheid en voedingsstoffen, kunnen we optimale groeiomstandigheden bieden voor verschillende gewassen. Dit resulteert in consistent hoge opbrengsten van topkwaliteit producten, ongeacht het seizoen of de locatie

.

Lagere Operationele Kosten

Door te investeren in onze Grow Containers kunnen de producenten hun operationele kosten drastisch verlagen. Minder water- en energieverbruik, minder arbeidsintensief onderhoud en geen behoefte aan pesticiden betekenen een hogere winstmarge.

Maatschappelijke Impact

Door te investeren in onze innovatieve Grow Containers draagt u bij en ondersteunt u de ontwikkeling van technologeën die wereldwijde uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld voedselvoorziening aanpakken en een duurzame toekomst mogelijk maken voor komende generaties.

Telefoon:

+31(0)85-212.98.80

Box2Invest

Copyright 2024 Box2Invest

Alle rechten voorbehouden

OPENINGSTIJDEN

Maandag tot Vrijdag Van 9:30 am tot 5:30 pm

Zaterdag en Zondag Alleen op afspraak